تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی

تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن micro capsolation در صنایع غذایی



شناسه محصول: 1013387
موجود

تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن micro capsolation در صنایع غذایی

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

قیمت : 5000تومان


تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن micro capsolation در صنایع غذایی

تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن micro capsolation در صنایع غذایی

تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن micro capsolation در صنایع غذایی

عنوان : تحقیق و مقاله درباره میکرو کپسولیشن

تعداد صفحات :12  صفحه

عکس : ندارد

شماره اسلاید : دارد

فهرست :  ندارد

دارای نکات و جزئیات

 پی دی اف pdfفرمت  :

قسمتی از متن  :

مقدمه

میکروکپسولاسیون تکنولوژی است که در آن ترکیبات هدف، توسط ترکیبات دیواره پوشش داده می شود تا ذرات میکروکپسول به

وجود آید. این كپسولها مي توانند محتویات خود را با سرعتي كنترل شده و یا در شرایط خاص تعریف شده ، آزاد نمایند . در این

تکنیک انواع طعم ها، اسانس ها، روغن ها ، آنزیم ها، میکرو ارگانیسم ها ومی توانند توسط ترکیبات بیوپلیمر مانند کربوهیدرات

ها، پروتئین ها، چربی ها پوشش داده شوند .

میکروکپسولاسیون عملیاتی فیزیکوشیمیایی یا مکانیکی برای محصور نمودن یک جز دریک پوشش و تولید ذراتی با اندازه بسیار

کوچک است مهمترین خصوصیت میکروکپسول ها حفظ محتویات خود دربرابر شرایط نامساعد محیط مانند دما PH اکسایش و

قابلیت رهایش هوشمندانه آنها درنقطه هدف می باشد از این رو با استفاده از این فناوری میتوان و داروهایی تولید نموده که مواد

پوشش داده شده بیواکتیو را دربرابر شرایط نامساعد محافظت تا پس از مصرف نقش تغذیه ای و درمانی ازخود بروز دهد. در این

مقاله بطورخلاصه به انواع روش های میکروکپسولاسیون و اصول آن توضیح داده می شود

واژه کپسوله کردن ، با عنوان فرآیندی برای به دام انداختن ماده ای ) عامل فعال ( درون ماده ای دیگر ) ماده دیواره (، تعریف می

شود. ماده کپسوله شده ، غیر از عنوان عامل فعال با عناوین دیگری همچون هسته ، fill ، فاز داخلی و یا فاز بار مفید خوانده می

شود. ماده کپسوله کننده ممکن است با عناوینی چون پوشش ، غشاء ، پوسته ، ماده ناقل ، فاز خارجی ، کپسول و یا ماتریکس خوانده

شود .

مواد حامل مورد استفاده در کپسوله کردن برای محصولات و یا فرآیندهای غذایی باید در رده مواد غذایی بوده و قادر به تشکیل یک

دیواره اطراف عوامل فعال باشند. کپسوله کردن همچنین می تواند به وسیله اندازه ذرات تعریف شود مثل نانوذرات ، میکرومخزن ،

میکروکپسول وغیره دسترسی وسیع به ترکیبات کپسوله شده باعث شده که بسیاری از محصولات غذایی که تولید آنها از لحاظ

تکنیکی غیرممکن بود اکنون امکان تولید یابند . میکروکپسوله کردن تکنولوژی نسبتا جدیدی است که برای حفاظت، تثبیت و کند

کردن رهاسازی استفاده می شود

.

3

استفاده از میکروکپسول ها در فراوری غذا به منظور حفاظت از ترکیبات حساس، حصول اطمینان از حفظ ترکیبات مغذی، به کار

بردن مکانیزم های غیرمعمول و زمان بر درون فرمولاسیون، حفظ کردن طعم و بو، تبدیل ترکیبات مایع به جامد جهت جابه جایی

آسان پیشنهاد می شود .

انواع كپسول ها بسته به اندازه ي ذرات شامل :

میكروكپسول: اندازه ذرات میكروكپسوله بین 5000 - 0.2 میكرومتر

ماكروكپسول: اندازه ذرات بزرگتر از 5000 میكرومتر

نانو كپسول: اندازه ذرات كوچكتر از 0.2 میكرومتر

ساختار كپسول شامل :

هسته یا قسمت داخلي، ماده سازنده، سوبسترا عامل فعال

مواد پوششي براي درون پوشينه سازي :

مواد باید داراي خصوصیات رئولوژیكي مطلوب در غلظت هاي بالا و سهولت دستكاري طي فرآیند درون پوشینه كردن را داشته

باشد. كه این مواد شامل كربوهیدرات ها، لیپید ها، پروتئین ها و به طور معمول مواد فیلمي حاصل از پلیمرهاي طبیعي سنتتیك و نیمه

سنتتیك مي باشند .

به طور کلی دلايل کاربرد کپسوله کردن در شامل :

1 - کاهش واکنش هسته در ارتباط با عوامل محیطی مانند نور، اکسیژن و آب

2 - کاهش سرعت تبخیر یا انتقال مواد هسته به محیط خارج

3 - کنترل رهاسازی مواد هسته به منظور دستیابی به تاخیر مناسب تا زمان ایجاد تاثیر به موقع

4 - پوشش دادن هسته

فرايند ميکروکپسوله کردن شامل موارد زير است :

1 - تشکیل یک دیواره یا پوسته اطراف مواد هسته

2 - نگهداری مواد هسته داخل پوسته به طوریکه این مواد از پوسته خارج نمی شوند و از ورود مواد ناخواسته که امکان صدمه زدن

به هسته را دارند نیز جلوگیری می کند .

3 - آزاد شدن مواد هسته در زمان معین و در یک نسبت کنتذل شده، آزاد شدن به موقع و تحت کنترل مواد هسته یکی از مهمترین

خواص آنها است .

4

انکپسولاسیون یا ریزپوشانی تکنیکی است که ترکیبات فعال )جامد مایع، گاز( را درون یک سری مواد پوششی یا حامل به دام می

اندازد و یک روش رهاسازی کنترل شده است.کپسول حاصل محتویات خود را در یک سرعت کنترل شده با تحریک خاص در یک

زمان مشخص آزاد می کند

روش های ميکروکپسوله کردن

  1. خشك كردن پاشش مواد پوششي كه غالبا مورد استفاده قرار مي گیرند: صمغ عربي، نشاسته هیدرولیز و اصلاح شده،

دكسترین، ژلاتین مي باشد.ریزپوشانی با خشک کن پاششی فرایند تجاری ساده، پیوسته و کم هزینه ای است که به طور

گسترده ای در مورد مواد حساس به حرارت همچون اسانس ها، طعم ها و مواد دارویی به کار می رود. بیش از 90% طعم های پوشینه دار شده با این روش تهیه می شود .

  1. اكستروژن این روش فرآیندي است كه در آن امولسیون طعمي از میان یك مهره در فشار كمتر از kpa 700 و دمار پایین

تر از 115 درجه فشرده مي شود این روش یراي درون پوشینه سازي رنگ ها، ویتامین ها و طعم ها استفاده مي شود .

  1. ورود مولكولي در سيكلودكسترين این روش تنها روش درون پوشینه سازي درون مولكولي مي باشد. سیكودكسترین ها

مولكول هاي نشاسته اصلاح شده ي آنزیمي تشكیل شده از اتم هاي هیدروژن و اتم هاي پل اكسیژن گلیكوزیدي كه ایجاد

خصوصیت هیدروفوبیك و واكنش با مولكول هاي ارگانیك مختلف یا پاره مولكول ها مي كند .

  1. كوآسرواسيون این متد با روش جداسازي فاز هم شناخته مي شود. مكانیسم اصلي بكار رفته در این روش تشكیل یك

امولسیون و متعاقبا ته نشیني فاز پیوسته اطراف قطرات فاز پراكنده است__


خرید آنلاین


سایر محصولات

تحقيق و مقاله درباره ميکرو کپسوليشن micro capsolation در صنايع غذايي


عنوان : تحقيق و مقاله درباره ميکرو کپسوليشن تعداد صفحات :12  صفحهعکس : نداردشماره اسلاید : داردفهرست :  ندارددارای نکات و جزئیات پی دی اف pdfفرمت  :قسمتی از متن  :مقدمهميکروکپسولاسیون تک

ادامه مطلب  
راکتورهای ميکرو کانال

راکتور ميکروکانال شامل محفظه واکنشی است که ابعاد آن به طور نمونه در محدوده ميکرومتر (µm)، با ظرفیت حجمی در محدوده ميکرو لیتر (µL) می باشد. این راکتور معمولا یک راکتور جریان پیوسته است. ميکرو راکتورها می توانند برای سنتز مواد به صورت موثرتر از روش های ناپ

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد ایزو 9000 در صنايع کوچک


فرمت word و قابل ویرایشتعداد صفحات: 153ایزو 9000 در صنايع کوچکصنايع كوچكدر سال های اخیر استفاده از استانداردهای سیستم های كیفیت سری ایزو 9000 درسطح ملی وبین المللی به نحو چشم گیری گسترش یافته است . اما هنوز هستند كسانی كه فكر می كنند ای

ادامه مطلب  
عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنايع غذای-72 صفحه word


مشخصات فایلعنوان: تصفیه فاضلاب صنايع غذایقالب بندی : wordتعداد صفحات: 72  محتویات فهرست مطالب  بخش اول : آب و خواص آن1-1- موجودیت آب........................ ..............................................

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران


خلاصه:      در كشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.     اگر

ادامه مطلب  
دانلود پروژه بررسی ميکرو کنترلها avr وقابلیتهای سخت افزاری ونرم افزاری آن


ميکروکنترلر چیست :قطعه ای که این روزها دارد جای خود را در خیلی از وسایل الکتریکی باز میکند .از تلفن گرفته تا موبایل از ماوس لیزری که الان دستتان روی آن است و دارین باهاش کامپیوتر رو کنترل میکنید تا هر وسیل

ادامه مطلب  
تحقيق و بررسی در مورد آشنایی با ميکرو کنترلرهای AVR 40 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 40 فهرست مطالبمقدمه 2معایب و مزایای ميکروکنترلر های مختلف 6فیوز بیت ها، منابع كلاك وReset 8منابع Reset 16معرفی SPI Bus (نحوه عمل،رجیسترها

ادامه مطلب  
بررسی ميکرو کنترلر avr وقابلیتهای سخت افزاری ونرم افزاری آن


فرمت فایل: word(قابل ویرایش)تعداد صفحات94 ميکروکنترلر چیست :قطعه ای که این روزها دارد جای خود را در خیلی از وسایل الکتریکی باز میکند .از تلفن گرفته تا موبایل از ماوس لیزری که الان دستتان روی آن است و دارین باهاش ک

ادامه مطلب  
مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنايع غذايي -72 صفحه word


مشخصات فایلعنوان: تصفیه فاضلاب صنايع غذاييقالب بندی: wordتعداد صفحات: 72 محتویاتفهرست مطالب  بخش اول : آب و خواص آن1-1- موجودیت آب........................ .........................................................

ادامه مطلب  
پروژه پیرامون طراحی نرم افزار ساخت یک قفل الکترونیکی با استفاده از ميکرو کنترلر AVR(ATMEGA8)


فرمت وُرد26 صفحه چکیده :در این پروژه پیرامون طراحی نرم افزار ساخت یک قفل الکترونیکی با استفاده از ميکرو کنترلر AVR(ATMEGA8)  مطالبی چند به میان آمده است این قفل توانایی این را

ادامه مطلب  
logo-samandehi