تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود تحقیق بررسی آلودگی باكتریایی بستنی های مختلف در سطح شهر تهران


خلاصه:      در كشورهای در حال توسعه, آلودگی مواد غذائی و بیماربهای ناشی از آن همواره به عنوان یكی از مهمترین مشكلات در سیستم بهداشت مواد غذائی بشمار می آید.     اگرچه در كشور ما ارتقاء سطح بهداشت عمومی در نتیجه بهبود نظام عرضه خدمات بهداشتی باعث كاهش میزان مرگ و میر در سالهای اخیر شده است, با این وجود پی آمدهای نامطلوب تغذیه ای و بهداشتی ناشی از آلودگی مواد غذائی با عواقب زیانبار اقتصادی همراه می باشد.     علت مهم ایجاد مسمومیت و بیماریهای روده ای, مواد غذائی می باشد, یكی از این مواد غذائی كه از نظر آلودگی اهمیت به سزائی دارد, شیر و فراورده های آن نظیر بستنی است. بستنی بخصوص در فصول گرم دارای مصرف كننده بسیاری می باشد و در مورد این ماده

ادامه مطلب  
دانلود مقاله رژیم غذايي


پیشگفتار :          هدف از نوشتن مطالبی در مورد تغذیه این است که به بیمارانی که دوره نقاهت را می گذرانند و خانواده و سایر افرادی که در ارتباط با بیماران هستند کمک شود تا بیماران بهتر تغذیه شوند و از غذا خوردن بیشتر لذت ببرند . همچنین درصورتی که بیماری یا درمان برای آنها مشکلاتی ایجاد نماید بتوانند به رفع این مشکلات بپردازند و به درمان آنها کمک شود . زیرا بیماران برای مقابله با بیماری و تحمل روشهای مختلف درمان مانند استفاده از داروها ، اشعه درمانی ، شیمی درمانی ، جراحی و غیره احتیاج به تقویت جسمی و روانی دارند. در بسیاری از موارد ثابت شده است که سوء تغذیه ، بیشتر از بیماری بیماران را آزرده می سازد و عواملی مانند تب ، تهوع ، استفراغ ، بی اشتهایی و پرهیز نادرست غذايي سبب می گردد که بیماران نتوانند نیازها

ادامه مطلب  
تحقیق اشعه دهی در مواد غذايي


تحقیق اشعه دهی در مواد غذايي در حجم 23 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: تاریخچه اشعه دهی مواد غذايي بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذايي پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذايي است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند.کشف اشعه X توسط رونتگن در سال 1895 و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جامعه دانشمندان را به سوی پژوهشهای وسیع و جدی در خصوص اثرات بیولوژیکی اشعه های یونیزه هدایت نمود. اشعه دهی مواد غذايي ابتدا در سال 1921 در ایالات متحده برای غیر فعال کردن انگل انسانی تریشینلا اسپیرالیس در گوشت خوک استفاده شد(7). در دهۀ 1930-1920 میلادی مقا

ادامه مطلب  
دانلود مقاله ارشد نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی


    دانلود مقاله ارشد نقش زنان در انتخاب الگوهای مصرف غذاﻳﻰ و ارائه راهکارهای ﻣﺤﻴط زﻳستی   170 ص  فصل اولکلیات١‐١‐ فرضیه ,ضرورت ها و اهداف:١‐١‐١‐بیان مسئله:مسئله غذا یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است که تولید کافی آن بستگی به تولید بخش کشاورزی و روند افزایش جمعیت دارد.در حال حاضر جمعیت دنیا با تصاعد هندسی افزایش می یابد و این در حالیست که بر میزان مواد غذايي با تصاعد حسابی اضافه می شود, بنابراین کمبود مواد غذايي یکی از معضلات اساسی دنیای امروز است.  کاهش بازده اراضی کشاورزی نیز بعنوان یکی از تهدید های کره زمین نقش کلیدی در تولید و امنیت غذايي دارد. در نتیجه مسئله اساسی اینست که برای کاهش مخاطرات زیست محیطی  که یکی از آنها الگوهای بی رو

ادامه مطلب  
مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان


       مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان مقدمه:بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذايي را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دریافت غذا» استوار است. عنصر موجود بودن غذا تنها به میزان مواد غذايي در مرزهای ملی که درگذشته عنصر اصلی امنیت غذايي بود، تکیه ندارد و امروزه شامل تولید (عرضه داخلی) و واردات مواد غذايي می‌باشد. مفهوم «دسترسی به غذا» نیز دسترسی فیزیکی و اقتصادی به منابع جهت تامین اقلام غذايي مورد نیاز جامعه است و به معنای «پایداری

ادامه مطلب  
پاورپوينت بهداشت مواد غذايي


دانلود پاورپوينت با موضوع بهداشت مواد غذايي ، در قالب  ppt  و در 74 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:مقدمه تعریف غذااصول و روش های نگهداری مواد غذاييتعریف پاستوریزه كردنتعریف استریلیزه كردنفن آوری انجماداستفاده از روش خشك كردن  استفاده از مواد شیمیاییاستفاده از غلیظ كردن  دود دادن مواد  غذايياستفاده از اشعه  استفاده از انبار و سیلواستفاده از تخمیرشرایط نگهداری چند نمونه مواد غذايي در انبارنگهداری غذای كنسرو شدهنگهداری روغن جامد و مایع  نگهداری غلات و حبوبات  نگهداری نان  نگهداری قند و فرآوردهای قنادی  نگهداری مواد غذايي در سردخانه  شرایط نگهداری چند نمونه مواد غذايي در سردخانه   نگهداری مواد غذايي در سردخانه های بالای صفرنگهداری گوشت مرغنگهداری ماهیتخم مرغ  نگهداری پنیرنگهداری

ادامه مطلب  
پاورپوينت-پرورش گوسفند و بره-40 اسلاید-pptx


 بهترین نژادهای گوسفند عبارت‌اند از:نژاد مرینوس که دارای پشمهای لطیفی است.گوسفند قره‌گل که پشمهایش دارای جعد خاصی است.گوسفند جانوری مفید است واز شیر و گوشت آن استفاده می‌شود. در مناطق بادیه نشین شیرش نیز نوشیده می‌شود. پوستش برای کفش دوزی کاربرد دارد و از پشمش برای ریسندگی و پارچه بافی نیز كاربرد گسترده اى دارد. همچنین از فضولات گوسفند که پشکل نام دارد به‌عنوان کود کشاورزی نیز استفاده می‌شود .منبع : ویکی پدیا (دانشنامه آزاد )شناخت پرورش گوسفند و اهمیت آن بدون شک کوچکی جثه، قابلیت رام شدن و بهره دهی زیاد از نقطه نظر تولید گوشت، شیر و پشم وسایر فرآورده های آن باعث شده است که نظر انسان به این حیوان جلب گردد. در ایران علوفه مراتع متغییر است و گوسفندان همانند شتر مواد لازم را در بد

ادامه مطلب  
جدیدترین طرح توجیهی بسته بندی مواد غذايي


 دانلود جدیدترین طرح توجیهی بسته بندی مواد غذايي      این طرح توجیهی در زمینه بسته بندی مواد غذايي، می باشد که بر اساس آخرین و جدیدترین تغییرات توسط کارشناسان متخصص در حوزه بسته بندی مواد غذايي،نگارش و جمع آوری شده است.لذا مطالعه این فایل برای افرادی که می خواهند در زمینه بسته بندی مواد غذايي،فعالیت داشته باشند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. این طرح کارآفرینی شامل موارد زیر می باشد :طرح توجیهی بسته بندی مواد غذاييفهرست مطالبجداول و محاسبات مربوطهموضوع و معرفی طرحهزینه تجهیزاتظرفیتسرمایه گذاری كلدوره بازگشت سرمایهاشتغال زاییفضای مورد نیازتعداد افراد و هزینه نیروی انسانیاستانداردهای مربوطه طرحسهم آورده متقاضیسهم تسهیلاتبازارهای داخلی و خارجیتوجیه فنی و اقتصادی طرحعرضه کنندگان و ... موا

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق و مقاله کامل در مورد روشهای نگهداری مواد غذايي (با قابلیت ویرایش / فایل Word)تعداد صفحات


خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذايي صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذايي شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذايي ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب، دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذايي به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذايي را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند. روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذايي وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند. بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می

ادامه مطلب  
پاورپوينت آماده; بهداشت مواد غذايي و اهمیت آن در زندگی و روش های حفاظت و نگهداری از مواد غذايي


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوينت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 29 اسلایدبهداشت مواد غذايي و اهمیت آن در زندگی و روش های حفاظت و نگهداری از مواد غذايي مقدمه سالهاست كه انسان به اهیت بهداشت در زندگی خود و محیط زیست پیرامونش پی برده است، زیرا برای انجام كارهای خود به نیرو احتیاج دارد كه این نیرو و انرژی را باید از غذای كافی و مناسب بدست آورد. اگرچه مواد غذايي برای سلامتی لازم هستند، اما آلودگی و فساد آنها می‌تواند سلامتی انسان را به خطر بیاندازد. امروزه علم بهداشت به صورت شاخه‌ای از علوم تجربی در شعبه‌های متنوعی دارای ابعاد تخصصی است. بنابراین علم بهداشت اسمی عام است كه به یك یا چند مورد خاص محدود نیست، بلكه دامنه‌ای وسیع به وسعت كل جهان هستی دارد

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi